Проекти | Комплекс Carpe Diem | Представяне
комплексът

Carpe Diem е луксозен комплекс от апартаменти, разположен на брега на морето, в близост до архитектурен комплекс Двореца в Балчик и Ботаническата градина, красиви сгради в средиземноморски архитектурен стил.

Комплексът се състои от 207 апартамента, всеки, от които имат красив изглед към морето и възможност за избор на подземни гаражи. Апартаментите са с две или три стаи и предлага "до ключ". Собствениците и гостите могат да се насладят на спа център, плувен басейн, детска площадка и ресторанти.

Carpe Diem е на европейско ниво, съчетавайки уюта и романтиката на морето, задоволявайки и най-изтънчения вкус. Комплексът е място за любителите на плажове, екзотична природа и цивилизация. CARPE DIEM е не само вложение в мечтано качество на живот, но и гаранция за собственост, неподлежаща на обезценяване.

Пусков срок: Май'2014
Бaлчик

Наричат го "Белия град" и се намира на брега на Черно море, Балчик - това е един от най-красивите и магнетични български градове. Това уникално разположение е не далеч от прекрасната Ботаническата градина с редки, впечатляващи и екзотични растения и Двореца на румънската кралица Мария.

Мястото е пълно с древни легенди, романтика и приключения, пораждащо непреодолимото желание да станеш част от този фантастичен град. Балчик се намира само на 45 км. от международно летище Варна и на 10 минути път с кола до красивия морски курорт Албена където всеки може да намери място за отдих и развлечения.

В Балчик има красиви места за яхти, които хармонично се съчетават с пътническия кей и плажа. В радиус от няколко километра има 3 места за голф. Разбира се и резерватът Тузлата, известен като калолечение и балнеоложки център.
 
 
© 2011 Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ . Всички права запазени